Hír olvasása
Adrian Smith / Sikth Project
Megannyi hír és találgatás végére járva -melyek világszerte a metal weboldalakon jelentek meg az elmúlt néhány napban- Adrian végül a vonal túlvégére került, és meg lett kérve, hogy részletezze a rajongóknak a Primal Rock Rebellion nevű jelenlegi "mellékfoglalkozását".
A Maiden turnék közötti időben Adrian folytatta a zeneírás és gitárjáték élvezetét, így néhány éve egy barátjával, Mikee Goodmannel (a Sikth együttesből) írtak néhány dalt, hogy megnézzék, vajon mi sül ki belőle? Ennek az eredménye lett, hogy felvettek egy albumnyi anyagot The Primal Rock Rebellion címmel, mely esélyes rá, hogy a jövőben napvilágot lásson.

Adrian erősen kihangsúlyozta, hogy a T.P.R.R. nem egy együttes, hanem egy stúdió project Mikee-val. A páros egyetlen koncertet tervez a Wycombe Bucks Student Union-on, néhány zenész barát társaságában, főképp a szórakozás kedvéért, és azért, hogy kipróbálják, hogyan is szól az anyag élőben. (...)

Adrian világossá szeretné tenni, hogy nincsenek koncert tervei jelenleg azon kívül, hogy az Iron Maidennel egy igen kiterjedt világkörüli turnéra indul 2011 elején.
maiden.hu [ Scream For Me Hungary ] · ©2004-2010 · Adatvédelem · Impresszum