Hír olvasása
A Final Frontier az utolsó album?!
A The Final Frontier cím hallatán sokaknak felmerült a kérdés, hogy vajon ez lesz-e az utolsó Iron Maiden sorlemez? Steve Harris néhány interjú keretében 14 stúdióalbumot emlegetett régebben. Hála a Hammer World interjúnak, most erről a témáról is lehull a lepel és új, korrekt információkat tudhatunk meg!
A napokon belül a Szigeten játszó Iron Maiden augusztus 16-án megjelenő The Final Frontier albuma, és annak címe kapcsán számos találgatást lehetett hallani arról, hogy ez volna a brit metallegenda utolsó albuma. Erről azonban szó sincs...

Steve Harris: "Igaz, hogy mindig azt mondtam, hogy 15 stúdiólemezt szeretnék. Pontosabban, nem is mindig mondtam ezt. Azt hiszem, hogy ezt csak a negyedik vagy ötödik album után kezdtem hangoztatni. Amikor elindultunk, három albumnál többre nem is számítottam! Az viszont igaz, hogy talán van itt egy kis gonoszkodás, különösen Bruce részéről, de az emberek a lemezcím alapján úgyis vagy azt hiszik, hogy ez az utolsó lemezünk, vagy azt, hogy totál Star Trek-őrültek vagyunk. Esetleg mindkettő. De szó sincs ilyesmiről."

Bruce Dickinson: "Gonoszkodás volna? Hát persze, hogy az! (nevet) Mivel valóban nem agyaltunk még semmit a következő lemez kapcsán, gondoltuk, hogy az emberek majd az utolsó albumnak mondják ezt, mire mi meg azt felelhetjük: 'Nem feltétlenül!' (nevet) Talán a következő lemeznek adhatnánk azt a címet, hogy Never Say Never!" (nevet)

Nick McBrain: "Szerintem meg mindenki kib...ott gyanakvó, túlságosan is! Nem, ez nem az utolsó lemez. Legalábbis ami engem illet. Az általános hangulat az, hogy amennyiben akarunk új lemezt, akkor meg is lesz. Sosem mondhatod azt, hogy soha."

Forrás: Hammer World
maiden.hu [ Scream For Me Hungary ] · ©2004-2010 · Adatvédelem · Impresszum