OverLord
Adminisztrátor

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #160 Dátum: 2010. január 11., 14:37:52 pm » |
|
Voltam a júliusi koncerten. Egészen közel voltam, mindent láttam, amit kellett. Mit mondjak, nem lettem Dream fan továbbra sem,de bajom sincs velük. Jó kis koncert volt.
Hmm, ahhoz képest, hogy csak "nincs bajom velük" szinten vagy az együttessel, azért kiadtál 10e Ft-ot egy koncertért. Érdekes.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunhrer
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #161 Dátum: 2010. január 11., 17:29:11 pm » |
|
Hmm, a jegyet ajándékba kaptam. És attól függetlenül, hogy nem hallgatom őket, tudom, hogy mekkora jelentőségük van műfajon belül. Ha van még belekötnivalód, hajrá! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Probably The Best Band In The Whole Universe! Up The IRONS!
|
|
|
OverLord
Adminisztrátor

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #162 Dátum: 2010. január 11., 17:43:12 pm » |
|
Hmm, a jegyet ajándékba kaptam. És attól függetlenül, hogy nem hallgatom őket, tudom, hogy mekkora jelentőségük van műfajon belül. Ha van még belekötnivalód, hajrá!  Nem, azt hiszem ma nincs több  És a koncert hatására nem kezdted el hallgatni? Tipikusan olyan, hogy meg kell hallgatni jópárszor, amire "átjön". Talán egy koncert nem volt elég ahhoz, hogy megfogjon. Én a koncert után egy hónapon keresztül csak Dreamet hallgattam, annyira elvarázsolt. Élveztem nagyon 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunhrer
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #163 Dátum: 2010. január 11., 21:12:27 pm » |
|
Nem, már évek óta ajánlgatja nekem a DT-t pl. a dobtanárom is, aki nagy fan. Nekem az ilyen zene sosem feküdt igazán. Túlságosan kísérletezős meg progresszív. Arra jó volt, hogy megnézzem őket koncerten. Tetszett is, de ennyi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
"...aki a hét csillagot jobbjában tartja..."
|
 |
« Válasz #164 Dátum: 2010. január 12., 00:09:21 am » |
|
Nem, már évek óta ajánlgatja nekem a DT-t pl. a dobtanárom is, aki nagy fan. Nekem az ilyen zene sosem feküdt igazán. Túlságosan kísérletezős meg progresszív. Arra jó volt, hogy megnézzem őket koncerten. Tetszett is, de ennyi.
Inkább túl összetett, komplex és bonyolult mint kisérletezgetős. Én inkább az ilyen Tokyo Hotelt és Jonas Brothers tartom annak
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SteWe
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
the number of the beast
|
 |
« Válasz #165 Dátum: 2010. január 12., 17:07:05 pm » |
|
Inkább túl összetett, komplex és bonyolult mint kisérletezgetős. Én inkább az ilyen Tokyo Hotelt és Jonas Brothers tartom annak
azok nem kisérletezgetősek hanem szarok...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Olyan vagyok mint apád, csak másabb!
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
Just a guy with a lightsaber and a few questions
|
 |
« Válasz #166 Dátum: 2010. január 12., 20:04:59 pm » |
|
Az összetett és a komplex ugyanaz  A mondat második felével kapcsolatban Stewe véleményén vagyok...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Never to be seen on these shores again As we sail into oceansize And lose sight of land...
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #167 Dátum: 2010. január 14., 01:20:48 am » |
|
azok nem kisérletezgetősek hanem szarok...
Hát legyen nevezzük nevén a gyereket! Lényeg végülis az, hogy én cáfolom, hogy a DT, amolyan kisérletezgetős lenne.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kovi
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #168 Dátum: 2010. február 02., 21:12:15 pm » |
|
Most én is naon rákaptam a DT-re sztem f*szán nyomják!!! Sztem a legjobb lemezük eddig a Black Clouds & Silver Linings
|
|
|
|
|
Naplózva
|
I'm not a number! I'm a free man!!!
|
|
|
Kovi
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #169 Dátum: 2010. február 04., 21:20:10 pm » |
|
hú bakker most a "A Nightmare To Remember" című hatalmas és epikus győnyőrű,és miegyéb isteni jelzőkkel elláthatő számot hallgatom és valami hatalmas ez a szám!!!!!!!!!Ti hogy vagytok ezzel?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shazeen
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #170 Dátum: 2010. február 04., 22:35:18 pm » |
|
Én először koncerten hallottam. De azóta se. Meg kellene vennem az albumot . De a Portnoy féle "ének" engem letaglózott  Valami óriási volt azzal a hangerővel 
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Tegnap - 21:04:38 írta Shazeen »
|
Naplózva
|
"So you think you can own me, well you'd better just think again You'd better watch your steps now, woman, cause I ain't like those other men There's something burning inside me that makes me want to be free And when I get these feelings honey, you better keep away from me"
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #171 Dátum: 2010. február 05., 16:51:31 pm » |
|
hú bakker most a "A Nightmare To Remember" című hatalmas és epikus győnyőrű,és miegyéb isteni jelzőkkel elláthatő számot hallgatom és valami hatalmas ez a szám!!!!!!!!!Ti hogy vagytok ezzel?
Mindegyik hatalmas elsőtől az utolsóig. Mellesleg a kedvenc Images & Words és a Scennes.... de az új is nagyon jó!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kovi
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #172 Dátum: 2010. február 08., 22:02:16 pm » |
|
halljátok valaki elmagyarázná nekem a Count of Tuscany történetét h végülis az miről szól???
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ház tomi
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #173 Dátum: 2010. február 08., 23:50:53 pm » |
|
halljátok valaki elmagyarázná nekem a Count of Tuscany történetét h végülis az miről szól???
Röviden s tömören: Petruccinak volt egy útja Toszkánába, ahol egy helyi gróffal találkozott, aki megmutatta neki a kastélyát meg a testvérét, meg meséltek neki dolgokat.. és még a szart is kiijesztették belőle  ennyi kb. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ház Tamás / Zenész, Zeneszerző, Előadóművész, Életművész - Second Act - Up the Irons - LOL:)
|
|
|
Kovi
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #174 Dátum: 2010. február 20., 11:51:31 am » |
|
megszereztem az Awake és a Six Degrees Of Inner Turbulence lemezeket...és úgy gondolom hogy érlelgetnem kell magamban...az Awake az naon jó...de a Six degrees meg...fenomenális!!!:)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #175 Dátum: 2010. február 20., 13:08:09 pm » |
|
Az Awake-et én is szeretem, de a Six Degrees számomra emészthetetlen...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Never to be seen on these shores again As we sail into oceansize And lose sight of land...
|
|
|
Kovi
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #176 Dátum: 2010. február 20., 13:40:13 pm » |
|
hogyhogy?? sztem a Six Degrees qrva jó...főleg a The Glass Prison!!!az egy ba***ott jó szám sztem...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shazeen
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #177 Dátum: 2010. február 20., 16:43:05 pm » |
|
Azt én is szeretem de nekem az album vége az ami igazából bejön. Solatery Shelltől valami gyönyörű!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"So you think you can own me, well you'd better just think again You'd better watch your steps now, woman, cause I ain't like those other men There's something burning inside me that makes me want to be free And when I get these feelings honey, you better keep away from me"
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #178 Dátum: 2010. február 20., 20:25:34 pm » |
|
a Six Degrees az egyik kedvencem  egyszerűen hatalmas. főleg az utolsó, Six Degrees of Inner Turbulance 8 részből álló.. nem is tudom mit mondjak rá. a számok külön-külön is megállják a helyüket de egymás után jó őket hallgatni.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We fabricate our demons Invite them into our homes Have supper with the aliens And fight the war alone.
Living comes much easier Once we admit We're dying /Dream Theater-Lines in the sand/
|
|
|
popej
Haladó Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #179 Dátum: 2010. március 06., 10:47:00 am » |
|
Válasz Cantarának: Szerintem a Metallica és talán a Queensryche. Az utóbbi előtt valóban fel is léptek pár alkalommal. A Metallicának meg egyszer elnyomták a Master of P. anyagának egy részét ezenkívül Portnoy rendesen fényezte ezt az albumot, meg amblock a Metallicát is az új lemezével együtt. Szóvak én ezen két zenekarra tippelek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ház tomi
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #180 Dátum: 2010. március 06., 20:49:06 pm » |
|
A teljes Master-t lejátszották anno  meg is jelent hivatalos booglegként (akárcsak a Number of the Beast és a Dark Side of the Moon) Ebből kifolyólag én inkább azt mondanám, h a Metallica és a Pink Flyod a másik zenekar  esetleg a Rush (aminek Mike szintén nagy rajongója) De a Queensryche-ot nem hiszem. Ha jól tudom a közös koncertek óta, nincsenek annyira jóban. Valami rémlik, hogy a Queensryche gitárosa kioktatta Petruccit a játékáról, és erre válaszként született az 'As I am' c. dal (több utalás is van rá a szövegben)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Ház Tamás / Zenész, Zeneszerző, Előadóművész, Életművész - Second Act - Up the Irons - LOL:)
|
|
|
popej
Haladó Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #181 Dátum: 2010. március 06., 21:03:04 pm » |
|
Arra én is emlékszem, hogy Portnoy kiakadt a Queensryche-ra valami megállapodás be nem tartása miatt a közös fellépés alkalmával, de hogy ilyen személyeskedésig fajult volna az eset nem tudtam...  Amúgy a Pink Floyd nekem is eszembe jutott, de lehet hogy Töfinél a nyerő lap a Deep Purple-el. No mindegy is nekem nem fúrja szét az oldalamat a kíváncsiság...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #182 Dátum: 2010. március 08., 12:31:58 pm » |
|
Válasz Cantarának: Szerintem a Metallica és talán a Queensryche. Az utóbbi előtt valóban fel is léptek pár alkalommal. A Metallicának meg egyszer elnyomták a Master of P. anyagának egy részét ezenkívül Portnoy rendesen fényezte ezt az albumot, meg amblock a Metallicát is az új lemezével együtt. Szóvak én ezen két zenekarra tippelek.
Én is úgy gondolom, hogy valahogy ezek jöhetnek számításba, Maidenbe és a Metallica-ba biztos vagyok a harmadik sejtéseim szerint valamelyik Dio formáció mondjuk a legkézenfekvőbb Black Sabbath, de gyanakszom a Pink Floydra is. Queensryche-ról nem tudtam! Szerintem nagyon jó zenét csináltak-nak, de szerintem nem olyan kiemelkedőek, hogy a Dream úgymond alárendelje magát még egy turné erejéig sem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bruce Dickinson
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
yeah
|
 |
« Válasz #183 Dátum: 2010. március 22., 17:23:16 pm » |
|
Örülnék ha eljönnének Magyarországra a Maiden-el...két zenekar miatt elmenni egy koncertre. Nem is lenne olcsó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Alright...
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #184 Dátum: 2010. március 22., 19:36:28 pm » |
|
Valószínűtlen, tavaly járt itt a DT.
Mondjuk ez nem feltétlenül kizáró ok, hiszen a Volbeatnek is most volt koncertje, mégis jönnek hozzánk újra a Metallica előzenekaraként. Az más kérdés, hogy a DT amcsi, a Volbeat pedig dán, tehát nekik jobban belefér egy európai turné.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The Clairvoyant
Haladó Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #185 Dátum: 2010. július 20., 22:31:58 pm » |
|
Megállt itt az élet, fiúk-lányok! Én imádom ezt az együttest, remélem kijutok egyszer egy koncertre, olyan jó lenne! A kedvenc albumom egyébként a Scenes from a Memory, nem tudod, ti hogy vagytok vele 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
“It's better to burn out than fade away.” /Kurt Cobain/
"Húzzá el mer leköplek!" /Dolák-Saly Róbert/
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #186 Dátum: 2010. július 22., 17:35:32 pm » |
|
Valőban eszméletlen alkotés nekem is az egyik kedvencem, ha vélasztani kéne vagy ez vagy a Images lenne a nyerő, bár a Dream esetében ez nagyon nehéz választés mert rendkivül széles a repertoár. Egyébként The Clairvoyant lemezkritika rovatodba nemsokára beteszek egy elemzést egy hihetetlen lemezről , de sajna korlátolt az időm mostanába, de igyexem
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunhrer
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #187 Dátum: Ma - 20:11:59 » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shazeen
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #188 Dátum: Ma - 20:21:12 » |
|
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: Ma - 20:34:15 írta Shazeen »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hunhrer
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #189 Dátum: Ma - 21:25:23 » |
|
Én nem magán a dolgon röhögök. Hanem a helyzet humorán... Ez olyan, mintha Steve kilpne a Maidenből...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Public Enema No. 1
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #190 Dátum: Ma - 21:29:05 » |
|
Az A7Xes srácokat nem kéne bántani. Mint kiderült már rég, nem a drogokba halt bele. És ha igen? Az nem változtat semmit. Kurva jó zenészek, és elég jól összerakott dalaik vannak. Ha Portnoy megtiszteltetésnek veszi hogy játszon egy bandában, akkor azok nyilván nem szart adnak ki a kezükből. De ettől függetlenük tényleg ott vannak a szeren. És Rev az exdobos is az egyik legjobb volt. Mellesleg nem miattuk lépett ki, az biztos, van még 50 másik projectje is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The Clairvoyant
Haladó Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #191 Dátum: Ma - 21:35:34 » |
|
Hát nem tudom, mi lesz ezután a Dream Theaterrel... Ez már majdnem olyan, mintha Dave Mustaine lépne ki a Megadethből. A rajongóik marha nagy része ő miatta hallgatta, jól írják, szíve-lelke volt a csapatnak, alapító tag... Nem tudom, mit várjak, sajnálom a Dream Theatert, de még jobban azt, akinek pótolnia kell Portnoyt. Vagy legalábbis megpróbálnia...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
“It's better to burn out than fade away.” /Kurt Cobain/
"Húzzá el mer leköplek!" /Dolák-Saly Róbert/
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #192 Dátum: Ma - 21:48:13 » |
|
hoppácska... hát egy ideje nem hallgattam intenzíven Dream-et de Portnoy nélkül nem is valószínű h fogok.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We fabricate our demons Invite them into our homes Have supper with the aliens And fight the war alone.
Living comes much easier Once we admit We're dying /Dream Theater-Lines in the sand/
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #193 Dátum: Ma - 21:49:50 » |
|
Meglepő és kicsit szomorú hír.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|