maiden.hu [ Scream For Me Hungary ]
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2010. szeptember 09., 07:21:56 am

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
* Maiden.hu Főoldal | Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció
maiden.hu [ Scream For Me Hungary ]  |  Iron Maiden  |  Koncertek  |  Téma: 2010 Sziget « előző következő »
Oldalak: 1 2 [3] 4 ... 9 | Le Nyomtatás
Szerző Téma: 2010 Sziget  (Megtekintve 4883 alkalommal)
sajnyi
Új Tag
*
Nem elérhető

Nem: Férfi

Your time will come.

« Válasz #80 Dátum: 2010. május 04., 18:08:34 pm »

Én még a Wicker Man-t is beletenném.
Naplózva

Out of the darkness, brighter than a thousand suns...
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #81 Dátum: 2010. május 04., 18:09:35 pm »

Hát igen, de az már sok lenne Tongue És a Rainmakert nem lehet kihagyni ^^
Naplózva
The Wicker man
Fórumozgat
**
Nem elérhető

2 MINUTES TO MINDNIGHT!!!!!!!!!!!!

« Válasz #82 Dátum: 2010. május 04., 21:04:14 pm »

nyitószám 1000000% hogy az új lemez első száma. Illetve régóta kering egy olyan pletyka állítólag a zenekar háza tájáról, hogy ezen a turnén 90%ban kizárólag a 2000 utáni lemezekről fognak játszani, persze túlsúlyban lesznek a The FF számai lévén hogy lemezbemutató.

Mellesleg úgy gondolom, hogy lesz ismét Journeyman, de elektromos gitáros verzióban. 2003ban volt egy cikk a Hammerben, idézem: "maxi B oldalas dalt csináltunk belőle, tehát valószínű még fel fog bukkanni valahol."  szerintem akár elő is vehetnék a turnén. azt is írták, hogy eredetileg az elektromos gitáros verziót szánták a lemezre.

Egy ilyesmi setlist nem lenne rossz: (FF címeket csak úgy beírtam, sztem tuti nem ezek a címek lesznek, talán csak egy része)

01 Beyond The Eyes Can See
02 Where No Man Has Gone Before
03 Higher And Faster
04 Brave New World
05 No More Lies
06 Hallowed Be Thy Name
07 The Final Frontier
08 The Pilgrim
09 The Trooper
10 Wasted Yeaars
11 Longing For Heaven
12 The Antagonist
13 Fear Of The Dark
14 Iron Maiden

15 The Number Of The Beast
16 Journeyman
17 Out Of The Silent Planet

hmm hát ha még nem jelenik meg a lemez akkor sztem nem az új lemez nyitószámával kezdenek, mer általában jól bejáratott számokkal szoktak kezdeni Tongue de ha az álalad említett setlisttel rukkolnának elő, asszem ott helyben elvágódnék örömömben
Naplózva

"...you take my life, but I take yours too...."
"...your time will come..."

Scream for me Hungary.... THE IRON MAIDEN!!!!!!!!!!!!!!!
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #83 Dátum: 2010. május 07., 18:46:45 pm »

Kb én is Smiley De azért nem ez a legjobb számomra Tongue
Naplózva
The Clairvoyant
Haladó Tag
Nem elérhető

« Válasz #84 Dátum: 2010. május 23., 21:51:10 pm »

Hát nekem messze nem ez lenne a legjobb  Smiley És én nem örülnék, ha az egész új lemezt eljátszanák, mert biztosan lesz rajta néhány laposabb, gyengébb rész, '88 óta minden lemezen van ilyen, még ha szerencsére nagyon kevés is  Wink Szerencsém van, hogy SBIT turnén látogattak ide, és nem az AMOLAD-on, nekem túl sok egy egész album, de lehet, hogy egyedül vagyok vele... Én nagyon szívesen hallanék régi számokat, csak nem a Run to the Hillst meg a Fear of the Darkot. A Maiden egyetlen dolgot csinál rosszul, egyetlenegyet, a setlisteket, mindig ugyanazok mennek, alig vagy soha nem kerülnek elő az olyan számok, mint a Stranger in a Strange Land, No Prayer for the Dying, Murders in the rue Morgue, Futureal, csak hogy párat említsek. Olyan jó lenne ezeket, vagy ehhez hasonlókat hallani...
Naplózva

“It's better to burn out than fade away.” /Kurt Cobain/

"Húzzá el mer leköplek!"  /Dolák-Saly Róbert/
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #85 Dátum: 2010. május 23., 22:43:47 pm »

Én is így vagyok vele, nem kéne az egész albumot lejátszani, csak a legjobb számokat róla és még a jó kis régi számokat Smiley
Naplózva
sajnyi
Új Tag
*
Nem elérhető

Your time will come.

« Válasz #86 Dátum: 2010. május 24., 06:15:46 am »

Én szívesen meghallgatnám a Be Quick Or Be Dead-t, a Holy Smoke-ot, a Fates Warning-ot és a Flight of Icarust. Ezeket se lehet hallani elég régóta koncerteken.
Naplózva

Out of the darkness, brighter than a thousand suns...
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #87 Dátum: 2010. május 24., 10:34:14 am »

Hát én is Smiley De főleg a DoD-ről is Az lenne még jó Tongue
Naplózva
BloodyBandy
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #88 Dátum: 2010. június 12., 12:04:14 pm »

Király lesz ott a helyem! És ráadásul Kamelot is lesz aznap azt is nagyon szeresssük!!! Már nagyon várom!
Naplózva
Firebreather
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #89 Dátum: 2010. június 18., 08:57:58 am »

Nem tudom, ki mennyire figyelte a Sziget honlapját, de a Maiden előtt a Tankcsapda lesz...hogy, ez most mennyire jó és mennyire nem, döntse el mindenki magában, én pl tegnap tudtam meg és ma reggel úgy ébredtem, hogy akkor már legyen a kolozsvári koncert..
Az meg, hogy itt megy a "siránkozás" és pár embernek nem tetszik...inkább azon kellene elgondolkodni, miért van az, hogy két éve a várva várt nagy koncert ellenére sokakban mégis keserűség maradt, persze erről Harrisék nyilván nem tehetnek, de megfontolandó, talán abban is lehet valami, hogy a Sziget és az ott tartózkodó hulladék emberjelenségek képesek tönkrebaszni sok ember szórakozását.

Én pl 2 éve is elmondtam és most is, hogy nekem nem a tömeggel, meg a pogóval volt bajom, mert ez belefér.De az ne férjen már bele-és kurvára ne is próbálja bemagyarázni nekem senki-, hogy a barátnőm pólójába belehamuznak, meg borosüveggel a kezükben hadonásznak...na, nálam ez az, ami visszatart a Szigettől.
Naplózva
Shazeen
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 2010. június 19., 10:56:56 am »

Szerintem hülyeség volt bejelenteni ezt Final Frontier turnénak.... Mert akkor a 2003-mas Visions of the Beast  turnét is nevezhették volna Dance of Death tournak, mert eljátszották a Wildest Dreams-et........
Naplózva

"So you think you can own me, well you'd better just think again
You'd better watch your steps now, woman, cause I ain't like those other men
There's something burning inside me that makes me want to be free
And when I get these feelings honey, you better keep away from me"
Örökmozgó
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #91 Dátum: 2010. június 21., 18:59:53 pm »

Én eddig ennek a két bulinak a szetlistáját ismerem:
2010-06-12 - San Antonio

WICKER MAN
GHOST OF NAVIGATOR
WRATHCHILD
EL DORADO
PASCHENDALE
REINCARNATION OF BENJAMIN BREEG
THESE COLORS DONT RUN
BLOOD BROTHERS
WILDEST DREAMS
NO MORE LIES
BRAVE NEW WORLD
FEAR OF THE DARK
IRON MAIDEN
THE NUMBER OF THE BEAST
HALLOWED BE THY NAME
RUNNING FREE

2010-06-17 - Phoenix

The Wicker Man
Ghost of the Navigator
Wrathchild
El Dorado
Dance of Death
The Reincarnation of Benjamin Breeg
These Colours Don't Run
Blood Brothers
Wildest Dreams
No More Lies
Brave New World
Fear of the Dark
Iron Maiden
Number of the Beast
Hallowed Be Thy Name
Running Free

Mint ahogy azt sejteni lehetett a 2000-es évek lemezeire épül főként a műsor a végére tartogatva néhány klasszikust. 5 év után visszatért a listába a Running Free! Smiley Szerintem egész jó kis dalcsokor ez. Nekem tetszik!  Smiley
Naplózva
maiden95
Új Tag
*
Nem elérhető

SZKRÍMFORJÚÚÚÚ

« Válasz #92 Dátum: 2010. július 23., 20:00:42 pm »

Sziasztok! szerintem nagyon jo lesz a szigetes koncert!!! Már megvan a jegyem  eddie                                     
Naplózva
kenobi
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #93 Dátum: 2010. július 26., 17:30:24 pm »

Nem tudom, ki mennyire figyelte a Sziget honlapját, de a Maiden előtt a Tankcsapda lesz...hogy, ez most mennyire jó és mennyire nem, döntse el mindenki magában, én pl tegnap tudtam meg és ma reggel úgy ébredtem, hogy akkor már legyen a kolozsvári koncert..
Az meg, hogy itt megy a "siránkozás" és pár embernek nem tetszik...inkább azon kellene elgondolkodni, miért van az, hogy két éve a várva várt nagy koncert ellenére sokakban mégis keserűség maradt, persze erről Harrisék nyilván nem tehetnek, de megfontolandó, talán abban is lehet valami, hogy a Sziget és az ott tartózkodó hulladék emberjelenségek képesek tönkrebaszni sok ember szórakozását.

Én pl 2 éve is elmondtam és most is, hogy nekem nem a tömeggel, meg a pogóval volt bajom, mert ez belefér.De az ne férjen már bele-és kurvára ne is próbálja bemagyarázni nekem senki-, hogy a barátnőm pólójába belehamuznak, meg borosüveggel a kezükben hadonásznak...na, nálam ez az, ami visszatart a Szigettől.
fuck

Utálom a szigetet.Teljesen igaza van azoknak a IM fanoknak akik utálják ezt a helyszint,már többször és több helyen hangot adtam ennek. fuck
Naplózva
Eihort
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #94 Dátum: 2010. július 26., 17:37:43 pm »

Én se szeretem túlzottan a Szigetet, de a Maiden mostani hozzállását tekintve (hogy csak nagy happeningeken lépnek fel) ha nem lenne a Sziget, lehetségesnek tartom, hogy nem is lenne Maiden koncert idehaza. Nekik van meg a kellő pénzük ahhoz, hogy el tudják őket hívni, ennyi.

Persze ez pusztán "józan paraszti észen" alapuló megállapítás, nem látok be a dolgok mögé, nem értek a koncertszervezéshez. De érdemes megnézni, hogy máshol milyen helyeken lépnek fel. Nálunk ami olyan kaliberű hely, az egyedül a Sziget.
Naplózva
popej
Haladó Tag
Nem elérhető

« Válasz #95 Dátum: 2010. július 26., 18:04:15 pm »

Huh, szerintem ez a Running Free valami szörnyű... Ilyen szintű dalt állítom, hogy én is tudnék írni; bocs ha ezzel valakinek a lelkébe gázoltam, de nem is értem hogy Ők mit esznek egy ilyen primitív ...-on...
Naplózva
maiden95
Új Tag
*
Nem elérhető

SZKRÍMFORJÚÚÚÚ

« Válasz #96 Dátum: 2010. július 26., 18:19:11 pm »

Szerintem a running free egy nagyon jo szám.
Naplózva
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #97 Dátum: 2010. július 26., 22:48:55 pm »

Szerintem se rossz Smiley
Amúgy mi ez a Sziget honlapján, hogy a Maiden 21:00-től 22:00-ig lesz? Vagy csak én értettem félre, mert nagyon hülyén nézne ki. Mondjuk lehet vagy félre értem, vagy vmelyik paraszt leszarta, csak írt vmit oda Tongue Először kicsit megijedtem, mert 1 órára nem mennék ki, de aztán fél percre rá rájöttem, hogy ez a Maidennek mért is érné meg, ha fix setlistel jönnek, meg stb... Tongue
Naplózva
maiden95
Új Tag
*
Nem elérhető

SZKRÍMFORJÚÚÚÚ

« Válasz #98 Dátum: 2010. július 27., 13:52:26 pm »

Menj a sziget.hu ra \ programok\napi bontás és ott lesz a maiden  21:30 tól nemtom meddig mert nem jön utána senki!!!
Naplózva
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #99 Dátum: 2010. július 27., 19:31:34 pm »

Épp ezt mondtam 21-től 22-ig írja Tongue
Naplózva
maiden95
Új Tag
*
Nem elérhető

SZKRÍMFORJÚÚÚÚ

« Válasz #100 Dátum: 2010. július 28., 11:36:28 am »

Télleg.... Hát jól elrontották a kiirást mert a setlist jóval hosszabb 1 óránál!!
Naplózva
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #101 Dátum: 2010. július 28., 14:07:28 pm »

Minimum 2 óra
Naplózva
zolee
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #102 Dátum: 2010. július 29., 11:25:48 am »

sziasztok,
hát nem semmi,amit itt írtok.a szigetre gondolok.én kulfoldi vagyok és voltam már vagy négyszer, de soha semmi gondom nem volt.
remélem most se lesz,ahhoz hogy borosuveggel   drink  hadonászó emeberekkel találkozzunk, ahhoz nem kell egészen a szigetre menni.
elég bármelyik felvidéki bulira kimenni (legyen az Edda, Tcsapda, Pgép,Ossián  stb.) és sajnos nagyon sok olyan emberrel talákozhatsz, akik nem tudom miért jottek oda....azt hiszem ezen a kultúrán még javítani kell.sajnos a durvaság, meg a durvulás divat lett. Sot egyes bandák(persze nem a hagyományos heavy, power irányúak)erre buzdítanak...két dolog: a setlist f@sza szerintem, kimondottan orulok, hogy azok a számok lesznek túlsúlyban, amelyeket a Maidnem nem játszik (persze minden tiszteletem az ovék), hanem az újabb dolgokból szemezgetnek, persze lenne még kívánság :Rainmaker, Different Worlds, Thin line between,..2..másrészt orulok, hogy szervezok erre a napra a legerosseb programot alkották meg.a jegy megvan.szerintem a visszaszámlálás elkezdodhet.
ha unalmas voltam elnézést....
Naplózva
maiden95
Új Tag
*
Nem elérhető

SZKRÍMFORJÚÚÚÚ

« Válasz #103 Dátum: 2010. július 30., 20:02:29 pm »

Amúgy innen a fórumról kik jönnek a szigetre?
Csak mert akkor találkozhatnánk XD
Én végig az 1 sorban fogok eddie ni!!! ja ez okból kifolyólag nincs valami szélesvállú magas fórumozó,aki ezt az
1 sort elintézi nekem??  Wink Wink
Naplózva
Fallen Angel
Core Team
Nem elérhető

Nem: Nő

« Válasz #104 Dátum: 2010. július 30., 20:24:35 pm »

Amúgy innen a fórumról kik jönnek a szigetre?
Csak mert akkor találkozhatnánk XD
Én végig az 1 sorban fogok eddie ni!!! ja ez okból kifolyólag nincs valami szélesvállú magas fórumozó,aki ezt az
1 sort elintézi nekem??  Wink Wink
menj ki időben és foglald a helyet Smiley amúgy nem fogod bírni az első sorban végig hidd el nekem Smiley
Naplózva

We fabricate our demons
Invite them into our homes
Have supper with the aliens
And fight the war alone.

Living comes much easier
Once we admit
We're dying
/Dream Theater-Lines in the sand/
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #105 Dátum: 2010. július 30., 20:35:04 pm »

Attól függ hány éves vagy Szerintem se fogod Wink
Naplózva
The Clairvoyant
Haladó Tag
Nem elérhető

« Válasz #106 Dátum: 2010. július 30., 21:24:40 pm »

Én végig bírtam a Metallicán, a sima állóhely kordonjánál, középen, a létező legeslegjobb helyen  eddie   Tehát ha én kibírtam az első sorban 40 ezer emberrel a hátam mögött, te is ki fogod
Naplózva

Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #107 Dátum: 2010. július 30., 22:01:33 pm »

Az addig oké De vedd alapul, hogy ez a Sziget, és olyan emberek lesznek ott pár helyen
Naplózva
Hunhrer
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #108 Dátum: 2010. július 30., 23:12:32 pm »

Van egy Csabi nevű 195 centi magas, igen jó kondiban lévő ismerősöm. Maiden fan, ez se mellékes. Két éve első sorban volt. Azt mesélte, hogy a szekurittyal huzatta ki magát, mert annyira nem lehetett megmaradni első sorban...  Undecided
Naplózva

Probably The Best Band In The Whole Universe! Up The IRONS!
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team
Nem elérhető

Just a guy with a lightsaber and a few questions

« Válasz #109 Dátum: 2010. július 30., 23:33:09 pm »

Azta, Norvégiában a Dark Tranquillity lesz az előzenekar, na azt bizony megnézném!!  beerbang Mennyivel jobb lenne a tcs-nél  Undecided

Amúgy ja, első sor elég felejtős, én is ott voltam 2 éve, délután kettőre kellett kimennünk hogy helyet foglaljunk, aztán kb. a koncert feléig bírtam, mert nekinyomtak a korlátnak
Naplózva

Never to be seen on these
shores again
As we sail into oceansize
And lose sight of land...
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #110 Dátum: 2010. július 31., 00:08:29 am »

Csak nekem volt olyan vicces a helyzetem 2 éve, hogy a korláton ültem a hanszóró alatt? Persze, hisz 11-12 éves voltam Majdnem első koncertem volt(2004-be voltam faterral el), és még elég kicsi is volt a termetem, nem láttam semmit. Lehet Brucék is láttak, bár egy kicsit messze volt a hangszóró, szóval max az árnyékom Tongue Most közelebb leszek és remélem, hogy a magam 174 centiével látni fogok valamit Smiley Persze az első sorok nálam is felejtősek Wink
Naplózva
Public Enema No. 1
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #111 Dátum: 2010. július 31., 14:03:42 pm »

Csak nekem volt olyan vicces a helyzetem 2 éve, hogy a korláton ültem a hanszóró alatt? Persze, hisz 11-12 éves voltam Majdnem első koncertem volt(2004-be voltam faterral el), és még elég kicsi is volt a termetem, nem láttam semmit. Lehet Brucék is láttak, bár egy kicsit messze volt a hangszóró, szóval max az árnyékom Tongue Most közelebb leszek és remélem, hogy a magam 174 centiével látni fogok valamit Smiley Persze az első sorok nálam is felejtősek Wink
Szigeten én sem fogok az első sorban állni az tuti, szerintem szípad szélénél, vagy a toronynál hátrébb középen. Az első sort másnapra Kolozsvárra tartogatom.
Naplózva
maiden95
Új Tag
*
Nem elérhető

SZKRÍMFORJÚÚÚÚ

« Válasz #112 Dátum: 2010. július 31., 14:38:30 pm »

Hát a hozzászólások lehangoltak Sad na mind1 maj meglátom mert elég sokan megyünk majd lehet hogy csapatban együttese foglaljuk a helyet Wink
Naplózva
Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #113 Dátum: 2010. július 31., 17:52:02 pm »

Amúgy se alacsony ám a színpad. És ha többen mentek akkor meg nem jó, mert egyfoltyába tartanotok kell majd magatokat ott elől nehogy szétszedjenek a többiek, és még hallgatni/nézni sincs időd. Na nem akarlak lebeszélni, de a Sziget, az Sziget Smiley
Naplózva
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team
Nem elérhető

« Válasz #114 Dátum: 2010. július 31., 20:02:36 pm »

Mindenképpen csoportosan érdemes menni, főleg ha helyet foglalsz, mert ciki van, ha el kell menned enni/inni/wc-re
Naplózva

shores again
The Clairvoyant
Haladó Tag
Nem elérhető

« Válasz #115 Dátum: 2010. július 31., 20:20:57 pm »

Én tuti megcélzom az első sort, akármit is mondtok Már a Tankcsapdán ott szeretnék állni. a Végére nagyon kell majd hugyoznom, éhes és szomjas leszek, de kibírom Ha a Metallicán az elsőben voltam, a Maidenen is muszály. Sőt, a 0.-ban kéne  eddie
Naplózva

MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team
Nem elérhető

« Válasz #116 Dátum: 2010. július 31., 20:28:40 pm »

Ha még egyszer muszályt írsz, kénytelen leszek tartósan utálni téged  Undecided
Naplózva

shores again
popej
Haladó Tag
Nem elérhető

« Válasz #117 Dátum: 2010. július 31., 21:10:43 pm »

Javaslom a FireFox használatát, az ugyanis autmatice hibajavító segédprogrammal van felfegyverezve... Smiley (az enyém legalábbis mindenféleképpen) Szigetet pedig már alig várom; bár ez alkalommal szerintem már nem fogom bevállalni az első sort (mert áldozatokkal is jár)..
Naplózva
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team
Nem elérhető

« Válasz #118 Dátum: 2010. július 31., 21:11:51 pm »

Javaslom a FireFox használatát, az ugyanis autmatice hibajavító segédprogrammal van felfegyverezve... Smiley (az enyém legalábbis mindenféleképpen) Szigetet pedig már alig várom; bár ez alkalommal szerintem már nem fogom bevállalni az első sort (mert áldozatokkal is jár)..
Pedig most már végre felismernénk egymást, popej
Naplózva

shores again
SteWe
Fórumozgat
**
Nem elérhető

the number of the beast

« Válasz #119 Dátum: 2010. július 31., 21:26:52 pm »

Ha még egyszer muszályt írsz, kénytelen leszek tartósan utálni téged  Undecided
Nem hiszem h ezt komolyan gondoltad  Wink Am én sajnos kifogom hagyni a bulit. Jó szórakozást mindenkinek aki ott lesz rajta!
Naplózva

Olyan vagyok mint apád, csak másabb!
Oldalak: 1 2 [3] 4 ... 9 | Fel Nyomtatás 
maiden.hu [ Scream For Me Hungary ]  |  Iron Maiden  |  Koncertek  |  Téma: 2010 Sziget « előző következő »
Ugrás: