maiden.hu [ Scream For Me Hungary ]
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
2010. szeptember 09., 23:47:16 pm

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Keresés:     Részletes kereső
* Maiden.hu Főoldal | Főoldal | Súgó | Keresés | Bejelentkezés | Regisztráció
maiden.hu [ Scream For Me Hungary ]  |  Egyéb  |  Kapcsolat a fenntartókkal  |  Téma: Szükségünk van egy teljes dizájn és tartalom újításra? « előző következő »
Szavazás
Kérdés: Szükségünk van egy teljes dizájn és tartalom újításra?
Igen, a fórumnál és a honlapnál is - 11 (39.3%)
Igen, csak a fórumnál - 0 (0%)
Igen, csak a honlapnál - 5 (17.9%)
Nem, így is jó a lap - 11 (39.3%)
Egyéb (leírom hozzászólásban) - 1 (3.6%)
Összes szavazó: 27

Oldalak: [1] | Le Nyomtatás
Szerző Téma: Szükségünk van egy teljes dizájn és tartalom újításra?  (Megtekintve 983 alkalommal)
st_iron
Adminisztrátor
Nem elérhető

Nem: Férfi

« Dátum: 2010. március 10., 07:16:21 am »

Jelenlegi dizájnunk kb. 4-5 éves, de még mindig jónak számít a weben. Honlapunk is működik még, de ma már egyre nagyobb az igény a weben a portálok felé, ahol az emberek hozzászólhatnak a cikkekhez, saját írásokat tehetnek közzé, képeket tölthetnek fel.

Lehetőség van egy ilyen rendszer kialakítására a maiden.hu-n is, ehhez kérem a véleményeteket. A kérdések adottak, tessék szavazni!
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 10., 07:22:46 am írta st_iron » Naplózva

Konczy
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #1 Dátum: 2010. március 10., 08:22:16 am »

Hát igazság szerint nekem teljesen mindegy mert az oldalt így is bőven jó nekem.
Naplózva
Cantara
Fórumozgat
**
Nem elérhető

"...aki a hét csillagot jobbjában tartja..."

« Válasz #2 Dátum: 2010. március 10., 08:30:02 am »

Esetlegesen a honlapnál, a forum szeirntem kiváló, jól áttekinthető, és megfelelő  opciókkal van ellátva, szerintem is a többi forumokkal összehasonlítva átlagon felüli.
Naplózva
Fallen Angel
Core Team
Nem elérhető

Nem: Nő

« Válasz #3 Dátum: 2010. március 10., 11:18:26 am »

nekem a fórum nagyon tetszik, a honlapnál meg megcsinálhatnád azt amit mondasz h hozzá lehessen szülni a cikkekhez esetlegesen. de nem tartom nagyon szükségesnek mert a fórumon ugyanezt úgyis meg lehet tenni. összességében nekem tetszik minden ahogy van. az h szükséges-e a változtatás azt te tudod mint hozzáértő, én mint laikus haszonélvező abszolút meg vagyok elégedve.
Naplózva

We fabricate our demons
Invite them into our homes
Have supper with the aliens
And fight the war alone.

Living comes much easier
Once we admit
We're dying
/Dream Theater-Lines in the sand/
Bequick
Haladó Tag
Nem elérhető

« Válasz #4 Dátum: 2010. március 10., 20:11:59 pm »

Az a helyzet, Iron, hogy tökmindegy, hogy így hagyod a honlapot, vagy megcsinálod a lehető legspécibbre, úgyis lesznek (és ugyanilyen arányban, mint most), akik lefikázzák.

Amúgy nekem jó így, ahogy van.
Naplózva
ArryDAWN
Fórumozgat
**
Nem elérhető

I only dream in black and white...

« Válasz #5 Dátum: 2010. március 10., 23:37:59 pm »

Szerintem jó így az egész, de akár így marad, akár újítasz rajta, akik ide járnak (még ha ritkábban is   ), mindenképp szeretni fogják. Akik meg leszólják, azokkal nem kell foglalkozni! Nekünk, igazi rajongóknak ez is tökéletes. Szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 2010. március 10., 23:39:16 pm írta ArryDAWN » Naplózva

"The only place where you can dream,
living here is not what it seems..."
OverLord
Adminisztrátor
Nem elérhető

« Válasz #6 Dátum: 2010. március 11., 23:36:59 pm »

Egy kis design frissítés nem árt, de a helyedben a fórumot nem darálnám be, egész értékes témák alakultak ki, kár lenne értük. Ha akarsz hírekhez is hozzászólást, akkor azzal számolni kell, hogy oda is kell majd moderálás.
Naplózva

st_iron
Adminisztrátor
Nem elérhető

« Válasz #7 Dátum: 2010. március 12., 07:18:20 am »

Ha akarsz hírekhez is hozzászólást, akkor azzal számolni kell, hogy oda is kell majd moderálás.

No igen, pont emiatt szüntettem meg a hírek kommetelésének a lehetőségét régen. Nagyon átláthatatlan volt, hogy mikor, hol és ki kezdett el flamelni, offolni.
Naplózva

MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team
Nem elérhető

Just a guy with a lightsaber and a few questions

« Válasz #8 Dátum: 2010. március 13., 19:22:16 pm »

Én azért örülnék valamiféle arculatfrissítésnek, mindig jó látni, hogy valahol zajlik az élet és működnek a dolgok. A fórum tényleg jó így, bár egy skincsere neki se ártana.

Ha lesznek hozzászólások az oldalon, és nincs rá erőforrás, én vállalom ott a moderálást szívesen.
Naplózva

Never to be seen on these
shores again
As we sail into oceansize
And lose sight of land...
OverLord
Adminisztrátor
Nem elérhető

« Válasz #9 Dátum: 2010. március 25., 23:41:44 pm »

Ha csinálsz új designt, akkor én úgy csinálnám, hogy az új album hangulatához illeszteném, és úgy időzíteném, hogy a koncert időpontja körül legyen a váltás. Eddigi tapasztalatok szerint közvetlenül koncertek előtt és után 2-3 vagy akár többszörösére is növekszik a látogatók száma, kiváló alkalom arra, hogy még több állandó taggal bővüljön a csapatunk.
Naplózva

MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team
Nem elérhető

Just a guy with a lightsaber and a few questions

« Válasz #10 Dátum: 2010. március 26., 12:49:25 pm »

Ha csinálsz új designt, akkor én úgy csinálnám, hogy az új album hangulatához illeszteném, és úgy időzíteném, hogy a koncert időpontja körül legyen a váltás. Eddigi tapasztalatok szerint közvetlenül koncertek előtt és után 2-3 vagy akár többszörösére is növekszik a látogatók száma, kiváló alkalom arra, hogy még több állandó taggal bővüljön a csapatunk.
Ez nagyon jó ötlet, csak támogatni tudom Smiley
Naplózva

Never to be seen on these
shores again
As we sail into oceansize
And lose sight of land...
Wrathchild
Fanatikus
Nem elérhető

Blackmailer

« Válasz #11 Dátum: 2010. április 01., 19:08:52 pm »

En is egyetertek OverLorddal! Smiley
Naplózva

Simi44
Fórumozgat
**
Nem elérhető

« Válasz #12 Dátum: 2010. április 01., 21:27:30 pm »

Meg én is
Naplózva
Victorius
Új Tag
*
Nem elérhető

« Válasz #13 Dátum: 2010. június 10., 06:29:23 am »

Meg én is

..s én sem maradok le...

Ugyan funkcionálisan jó az oldal, azért kicsit már öregecske. Én szívesen látnék egy új ruhát rajta, akár a fórumon is. Ha mindig azt mondanánk, hogy nekem így is jó, nekem így is jó, akkor a világ nem fejlődne egy cseppet sem. Szerintem mindig törekedni kell a jóra, a jobbra, ez a holnap az elmúlt években elérte azt, amit elérhetett.

Így én csak bátorítani tudom a váltást!  beerbang
Naplózva

st_iron
Adminisztrátor
Nem elérhető

« Válasz #14 Dátum: 2010. július 05., 20:44:10 pm »

Megvárom az új album kiadását és utána megpróbálom annak a színvilágát felvéve egyszerűsíteni a kinézetet.
Naplózva

Oldalak: [1] | Fel Nyomtatás 
maiden.hu [ Scream For Me Hungary ]  |  Egyéb  |  Kapcsolat a fenntartókkal  |  Téma: Szükségünk van egy teljes dizájn és tartalom újításra? « előző következő »
Ugrás: