MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
Just a guy with a lightsaber and a few questions
|
 |
« Válasz #640 Dátum: 2010. június 07., 22:13:34 pm » |
|
Van itt egy cikk, ami érdekelni fog téged, kis farkas http://hardrock.hu/?q=node/12876
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Never to be seen on these shores again As we sail into oceansize And lose sight of land...
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
I'm a wolf in Bruce's mind... madness....
|
 |
« Válasz #641 Dátum: 2010. június 08., 12:27:51 pm » |
|
MailMan ez nagyon - nagyon jó és nagyon érdekes. Köszi a linket. Eddig még nem sok mindent tudtam az alkimistákról - sőt egész keveset és régebben keresgéltem csak ez után a google-n.
És az Accident Of Birth-ről nem tudsz valami infót? Vagy ilyesmi cikket, mint amilyen ez volt? Mert az is nagyon érdekel. Csak annyit tudok, hogy minden bizonnyal a dalszövegek és Bruce dühösebb éneklése arra utal, hogy Bruce-t el akarták vetetni a szülei és mindenki erre tud csak gondolni, hogy ezen alapszik az Accident Of Birth album. Jobbanmondva állítólag ez a teljes igazság. De érdekelne bővebben. Mert ez azért nem semmi................ Szóval bárki, aki tud erről valamit, az írja.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #642 Dátum: 2010. június 09., 10:01:44 am » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"csak a halál biztos, az órája bizonytalan"
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #643 Dátum: 2010. június 09., 14:20:22 pm » |
|
áááá ezt a számot amúgyis imádom
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We fabricate our demons Invite them into our homes Have supper with the aliens And fight the war alone.
Living comes much easier Once we admit We're dying /Dream Theater-Lines in the sand/
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
Just a guy with a lightsaber and a few questions
|
 |
« Válasz #644 Dátum: 2010. június 09., 16:09:36 pm » |
|
-You're looking at Jake Skinner! -Who? -The high priest of rock 'n roll! -Oh no, not another Priest! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Never to be seen on these shores again As we sail into oceansize And lose sight of land...
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #645 Dátum: 2010. június 11., 11:37:54 am » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #646 Dátum: 2010. június 11., 15:33:21 pm » |
|
Nekem nem. Szerencsére csak kevés ilyen idiótaságokkal foglalkozott / foglalkozik. A Rock Show-s viccei jók voltak és azokban perverzkedett is néha. De ez és az efféle dolgai................. :$ :$
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #647 Dátum: 2010. június 11., 16:15:08 pm » |
|
Nekem nem. Szerencsére csak kevés ilyen idiótaságokkal foglalkozott / foglalkozik. A Rock Show-s viccei jók voltak és azokban perverzkedett is néha. De ez és az efféle dolgai................. :$ :$
dehát ez csak bolondozás  nekem nagyon tetszik.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We fabricate our demons Invite them into our homes Have supper with the aliens And fight the war alone.
Living comes much easier Once we admit We're dying /Dream Theater-Lines in the sand/
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #648 Dátum: 2010. június 11., 16:38:54 pm » |
|
Nekem is nagyon tetszik, azért is bátorkodtam ide linkelni. Olyan aranyos. 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #649 Dátum: 2010. június 11., 17:23:08 pm » |
|
Ti nők/lányok.... xD
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #650 Dátum: 2010. június 11., 17:49:51 pm » |
|
Ti nők/lányok.... xD
Na mégis! Szaladjunk inkább a tinédzser tokyohoteles kölykök után????? Nem akarok én pont kiskorú megrontásáért a hűvösre kerülni, kérem! Inkább Bruce! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #651 Dátum: 2010. június 11., 20:06:29 pm » |
|
Nem is Bruce-ra céloztam  Hanem, hogy hogy tudtok rajongani valakiért 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #652 Dátum: 2010. június 12., 00:39:09 am » |
|
Na mégis! Szaladjunk inkább a tinédzser tokyohoteles kölykök után????? Nem akarok én pont kiskorú megrontásáért a hűvösre kerülni, kérem! Inkább Bruce!  Igazad van. Brucey bácsi annál milliószor jobb, mind testileg, mind gondolkodásilag................... Én komolyan mondom azt hogy nála szexibb 40 - 50 év körüli faszit még nem láttam soha. Adrian sem tud felérni vele. Smiley screamforme fórumon már rengeteget beszéltünk róla és rájöttem hogy Bruce rajongótábora leginkább 30 év körüli nőkből áll ki.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #653 Dátum: 2010. június 12., 12:51:54 pm » |
|
Nem is Bruce-ra céloztam  Hanem, hogy hogy tudtok rajongani valakiért  Na ennek egy külön topicot kéne nyitni-hülyeségeket beszélek címmel!  Ezt most komolyan kérdezed????? Mi az, hogy-hogy tudtok rajongani valakiért? Te nem azt csinálod? Felette is eljárt az idő, mégis különb, mint némely 20-30 éves! Amiket csinál, az egész élete....mittomén. Nem is lehet ezt igazán megfogalmazni. Farkaska! Hol itt a 30 év körüli nő? Te vagy én? 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #654 Dátum: 2010. június 12., 13:04:58 pm » |
|
De nem úgy  Hanem, hogy a lányok, hogy tudnak rajongani valakiért  Vagyis mennyire  Na jó hát ezt nem tom elmagyarázni xD Hagyjuk 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #655 Dátum: 2010. június 12., 13:13:00 pm » |
|
De nem úgy  Hanem, hogy a lányok, hogy tudnak rajongani valakiért  Vagyis mennyire  Na jó hát ezt nem tom elmagyarázni xD Hagyjuk  Láttam ám már én olyat, amikor a fiú rajongott a lányért. Ugyanaz.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #656 Dátum: 2010. június 12., 19:15:54 pm » |
|
Jó, nyertetek 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #657 Dátum: 2010. június 12., 22:12:47 pm » |
|
Farkaska! Hol itt a 30 év körüli nő? Te vagy én?  A screamforme fórumra gondoltam, ott tele van / volt velük a fórum.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gome
Vendég
|
 |
« Válasz #658 Dátum: 2010. június 13., 21:15:48 pm » |
|
Láttam ám már én olyat, amikor a fiú rajongott a lányért. Ugyanaz.
mesélj... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #660 Dátum: 2010. június 14., 23:39:07 pm » |
|
Jók ezek  Persze engem csak az első érdekel, el is mentem 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
ArryDAWN
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
I only dream in black and white...
|
 |
« Válasz #662 Dátum: 2010. augusztus 07., 00:22:20 am » |
|
Ma 52 éves Paul 'Bruce' Dickinson. BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"The only place where you can dream, living here is not what it seems..."
|
|
|
The Clairvoyant
Haladó Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #663 Dátum: 2010. augusztus 07., 11:59:25 am » |
|
Füle érjen bokáig
|
|
|
|
|
Naplózva
|
“It's better to burn out than fade away.” /Kurt Cobain/
"Húzzá el mer leköplek!" /Dolák-Saly Róbert/
|
|
|
Drifter
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #664 Dátum: 2010. augusztus 07., 13:34:36 pm » |
|
Szigeten megint el kéne neki énekelni a Happy Birthday-t! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #665 Dátum: 2010. augusztus 07., 16:09:05 pm » |
|
Boldog szülinapot neki, meg kéne őt lesni az asztráltestemmel.......... na jó, ma biztos nem.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #666 Dátum: 2010. augusztus 22., 00:23:48 am » |
|
Bruce Dickinson a világ egyik legnagyszerűbb énekese! Nincs még egy, olyan a Hard rock/Hevy metal területén, mint Ő! A hangja egyszerűen gyönyörű! Hatalmas erő van benne, de mégis simogatóan kellemes is (jó és friss példa erre többek között az új albumról a The Talisman eleje)! A színpadon hatalmas show-t csinál és nagyon jó dalszerző is, csak jót lehet róla elmondani! A szóló munkáit is nagyon szeretem. Rendkívüli és nagyon tehetséges művész! AZ Ő hangja miatt szerettem meg a Maiden-t és szerintem Paul és Blaze -bár nagyon kedvelem őket is- meg sem közelítik az Ő hangi adottságait! A hangja szinte semmit nem kopott az évtizedek alatt és ezt kevés énekes mondhatja el magáról! A Maiden vele az igazi, vele tud csak ilyen zseniális lenni és ezt az új album is bizonyítja!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
The Clairvoyant
Haladó Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #667 Dátum: 2010. augusztus 22., 22:00:34 pm » |
|
Így van, egyetértek, és nagyon sajnálom, hogy a szólóját olyan kevesen ismerik. A Chemical Wedding pl. simán veri a legtöbb Maident is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
“It's better to burn out than fade away.” /Kurt Cobain/
"Húzzá el mer leköplek!" /Dolák-Saly Róbert/
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
"...aki a hét csillagot jobbjában tartja..."
|
 |
« Válasz #668 Dátum: 2010. augusztus 22., 23:22:10 pm » |
|
Bruce Dickinson a világ egyik legnagyszerűbb énekese! Nincs még egy, olyan a Hard rock/Hevy metal területén, mint Ő! A hangja egyszerűen gyönyörű! Hatalmas erő van benne, de mégis simogatóan kellemes is (jó és friss példa erre többek között az új albumról a The Talisman eleje)! A színpadon hatalmas show-t csinál és nagyon jó dalszerző is, csak jót lehet róla elmondani! A szóló munkáit is nagyon szeretem. Rendkívüli és nagyon tehetséges művész! AZ Ő hangja miatt szerettem meg a Maiden-t és szerintem Paul és Blaze -bár nagyon kedvelem őket is- meg sem közelítik az Ő hangi adottságait! A hangja szinte semmit nem kopott az évtizedek alatt és ezt kevés énekes mondhatja el magáról! A Maiden vele az igazi, vele tud csak ilyen zseniális lenni és ezt az új album is bizonyítja!
És sokrétű... nyitott mindenre, tájékozott roppant értelmes, hacsak a koncert megnyilvánulásait figyeljük, rendkivül megmozgatja az emberek hatalmas frontember, hangja is remek, bár vannak nála jobb torkú énekesek
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #669 Dátum: 2010. augusztus 23., 12:23:43 pm » |
|
Pl. kicsodák?????  Én egyet tudok, Dio!!!!!R.I.P.  Mostmár Bruce az abszolut első!!!!! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #670 Dátum: 2010. augusztus 23., 12:35:54 pm » |
|
Én tudok! Kalapács Józsi  Csak poén 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #671 Dátum: 2010. augusztus 23., 12:44:56 pm » |
|
Én egyetlen embert tudok mondani,nem is embert legendát, akinek szerintem jobb hangja volt mint Bruce-nak! Freddie Mercury! Számomra mindig is Ő lesz a legjobb, legnagyobb és legzseniálisabb frontember, énekes és dalszerző! Az élők közül viszont Bruce a legjobb! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
popej
Haladó Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #672 Dátum: 2010. augusztus 23., 14:08:26 pm » |
|
Számomra meg egyértelműen Bruce minden idők legjobb énekese. Persze Merdury is élmezőnybeli, de Dickinson azért sokkal jobb volt a mélyebb tartományokban, persze ehhez adott volt a hangja-hangszíne is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #673 Dátum: 2010. augusztus 23., 15:17:08 pm » |
|
Számomra meg egyértelműen Bruce minden idők legjobb énekese. Persze Merdury is élmezőnybeli, de Dickinson azért sokkal jobb volt a mélyebb tartományokban, persze ehhez adott volt a hangja-hangszíne is.
Igen, de az is igaz, hogy Mercury hangja viszont több stílusban is jól működött! Csak két példát említek erre a Stone Cold Crazy egy metál szerzemény az Another One Bites The Dust pedig egy funk rock/R&B szám és mindkettőt kiválóan adta elő és illet a hangjához! Ezt Bruce-al kapcsolatban nem tudom elképzelni! Szerintem nem illene a hangjához egy Another One Bites The Dust stílusú nóta! De nehogy félreértsetek nem akarom Bruce Dickinson énekesi teljesítményét degradálni, mert imádom őt és, ahogyan írtam is korábban ide, a legjobb hard/heavy énekesnek tartom, sőt a ma élő legjobb énekesnek! Bocsi, hogy kicsit eltértem a témától és nem csak Bruce-ról írtam, de hatalmas Queen fan vagyok és ezt muszáj volt leírnom Freddie-vel kapcsolatban! Remélem elnézitek nekem!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 23., 15:19:04 pm írta Viktor »
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #674 Dátum: 2010. augusztus 23., 19:05:37 pm » |
|
Ízlések és pofonok. Nem gond Freddy, én viszont sose voltam Queen-rajongó. Bruce! 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cantara
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
"...aki a hét csillagot jobbjában tartja..."
|
 |
« Válasz #675 Dátum: 2010. augusztus 23., 21:18:05 pm » |
|
Pl. kicsodák?????  Én egyet tudok, Dio!!!!!R.I.P.  Mostmár Bruce az abszolut első!!!!!  Két ilyen név van szerinterm az egyik már nincs köztünk Ronnie James Dio, a másik Sir Robert Halford.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #676 Dátum: 2010. augusztus 24., 17:46:16 pm » |
|
nálam Sebastian Bach közelít. azóta a Skid Row semmitse ér mióta elváltak útjaik. az utóbbi időben rongyosra hallgattam az albumaikat és szerintem ő ideális frontember, olyan óriási energia van benne a színpadon mint Bruce-ban és a hangja is nagyon jó.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Holy Smoke
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #677 Dátum: 2010. augusztus 24., 18:50:49 pm » |
|
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 24., 18:53:51 pm írta Holy Smoke »
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #678 Dátum: 2010. augusztus 24., 20:21:38 pm » |
|
Bach? Az nem meghalt?  Edit: Jah, nem, oké, leesett xD
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #679 Dátum: 2010. augusztus 24., 20:24:46 pm » |
|
Bach? Az nem meghalt?  Edit: Jah, nem, oké, leesett xD hááháá  ő még csak ne haljon meg
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|