MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
Just a guy with a lightsaber and a few questions
|
 |
« Válasz #320 Dátum: 2010. február 12., 19:00:37 pm » |
|
Csak az Alive in Poland-en szar a dobos, és Blaze is milyen arcokat vág már  Inkább azt mondd, jössz-e Rockmaratonra a koncertre 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Never to be seen on these shores again As we sail into oceansize And lose sight of land...
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
I'm a wolf in Bruce's mind... madness....
|
 |
« Válasz #321 Dátum: 2010. február 13., 16:32:36 pm » |
|
Csak az Alive in Poland-en szar a dobos, és Blaze is milyen arcokat vág már  Inkább azt mondd, jössz-e Rockmaratonra a koncertre  A dobos tényleg nem valami jó az Alive In Poland-on. De azzal mi a bajod hogy Blaze milyen arcokat vág?  Illik a stílusához....... Hát a konci... jó lenne, de mostanság le van égve anyám, ugyhogy annak lőttek  Majd beszámolót kérek ám a koncertről....... De tényleg.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #322 Dátum: 2010. február 28., 21:06:01 pm » |
|
A múlt héten beszereztem Blaze legutolsó albumát, a Promise And Terror-t, hát nagyon jó.  Blaze még mindig formában van és remélem még sokáig formában is marad......... Bár szerintem a The Man Who Would Not Die album jobb, mint a Promise And Terror. De ez az album is ku*vajó és a borító se semmi.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #323 Dátum: 2010. március 31., 16:46:57 pm » |
|
Szóval akkor ki lesz kinn a koncerten?  Inkább niyssunk egy témát a Koncerteknél xD
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rainmaaker
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #324 Dátum: 2010. április 01., 14:52:12 pm » |
|
ahányszor nézem youtubeon a blazes videókat mindig leszolják  abszolut nem érdemli meg tény hogy bruce után ez egy nagy váltás volt de ő is jó énekes és ezt sajnos még sokan most sem látják be...
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #325 Dátum: 2010. április 01., 14:53:38 pm » |
|
Mi szeretjük őt 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rainmaaker
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #326 Dátum: 2010. április 01., 17:03:52 pm » |
|
úgyvan 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sajnyi
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
Your time will come.
|
 |
« Válasz #327 Dátum: 2010. május 06., 18:29:12 pm » |
|
A múlt héten beszereztem Blaze legutolsó albumát, a Promise And Terror-t, hát nagyon jó.  Blaze még mindig formában van és remélem még sokáig formában is marad......... Bár szerintem a The Man Who Would Not Die album jobb, mint a Promise And Terror. De ez az album is ku*vajó és a borító se semmi. Nekem a The Man Who Would Not Die albumról a Samurai a kedvencem. Nagyon pörgős nóta 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Out of the darkness, brighter than a thousand suns...
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #328 Dátum: 2010. május 06., 19:28:43 pm » |
|
Nekem meg a Robot, meg a A Crack On The System  Persze a Szamuráj se rossz
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #329 Dátum: 2010. május 07., 15:37:47 pm » |
|
Nekem a While You Were Gone és a Waiting For My Life To Begin. Nagyon jó ez a kettő...............
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 2010. május 07., 18:44:43 pm » |
|
Jók ezek  Lesz még rajtam kívül valaki koncerten?
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sajnyi
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
Your time will come.
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 2010. május 07., 18:58:24 pm » |
|
Lélekben ott leszek.  Amúgy nincs pénzem rá sajna 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Out of the darkness, brighter than a thousand suns...
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 2010. május 07., 20:17:29 pm » |
|
6000 Ft hetijegy  Én kettőt összelocsoltam  Szal nekem már meg is van... De azért kár, de azért remélem lesznek :S
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 2010. május 07., 21:44:03 pm » |
|
Jók ezek  Lesz még rajtam kívül valaki koncerten? Ja, megyünk haverral végig, bulizunk, meg napközben járkálunk Pécsett meg ilyesmi, még nem találtunk ki semmi konkrétat  De Blaze-zel jó lenne fényképezkedni, meg dumálni vele kicsit.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
Never to be seen on these shores again As we sail into oceansize And lose sight of land...
|
|
|
Simi44
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 2010. május 07., 22:19:52 pm » |
|
Az már csak biztos  Ha lesz lehetőség, nem szalasztom el 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
paranoid
Fórumozgat

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 2010. május 27., 08:24:37 am » |
|
|
|
|
|
|
Naplózva
|
"csak a halál biztos, az órája bizonytalan"
|
|
|
Tudatalatti Farkas
Fórumlakó

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 2010. június 27., 22:10:38 pm » |
|
Olvastátok a hírt? Lesz új Wolfsbane album 2011ben és Blaze fog énekelni!! Én már nagyon várom, kíváncsi vagyok milyen lesz az újraegyesült Wolfsbane zenéje. Remélem a stílusuk semmit sem változik és ugyanolyan pörgős, rockos számaik lesznek mint a régi szép időkben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fallen Angel
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 2010. július 08., 21:48:03 pm » |
|
MailMan épp most írt egy sms-t, hogy írjam ki a fórumra, hogy iszonyat álllat volt a Blaze koncert  gondolom a részletes élménybemászoló majd utána 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
We fabricate our demons Invite them into our homes Have supper with the aliens And fight the war alone.
Living comes much easier Once we admit We're dying /Dream Theater-Lines in the sand/
|
|
|
Eihort
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 2010. augusztus 16., 13:04:40 pm » |
|
Blaze eljátszott még 2005-ben egy számot, ami végül nem került fel egy lemezre sem (ugyebár a régi csapat, akikkel Blaze név alatt nyomult, feloszlott, ezért nem adták ki soha) A címe Sin By Sin, és itt tudjátok megnézni a felvételt: http://www.youtube.com/watch?v=QFu1g8u3v7ISzerintem nagyon jó szám, remélem napvilágot lát még valaha normális minőségben.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eihort
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 2010. augusztus 17., 14:02:53 pm » |
|
Rengetegszer végigpörgettem ezt a számot, a refrénje HATALMAS! Tényleg igaz, hogy Blaze hangja egyre jobb kezd lenni az idő múltával.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 2010. augusztus 22., 00:43:52 am » |
|
Megmondom őszintén nem értem, hogy miért húzta le a kritika annak idején a vele készült két Maiden lemezt és azt sem, hogy miért a Virtual XI album fogyott a legkevésbé,talán Bruce után szokatlan volt és más az Ő hangja! Ezt meg is tudom érteni, mert Bruce- hoz képest tényleg gyengébb, vagy másképpen mondva nagyon eltérő hanggal rendelkezik! De most így már másfél évtized elteltével azt mondom, hogy nagyon jó album a Factor is és a Virtual is, számomra a Factor nagyon lehangoló, ezért nem szoktam hallgatni, de ettől függetlenül zeneileg jó. A Virtualt meg nagyon szeretem és ott Blaze hangja is jobb már! Szerintem a Maiden és Blaze is büszke lehet erre a két albumra! Rendesen helytált azok után, hogy Bruce kivált a bandából, egyáltalán nem volt könnyű dolga és bár megosztja a mai napig a Maiden rajongókat, hogy miképpen értékeljék az Ő korszakát én azt mondom, hogy le a kalappal előtte!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BenJoe
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 2010. augusztus 23., 22:15:35 pm » |
|
Szívesen meghallgatnám a When The Wild Wind Blows dalt Blaze előadásában... 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murray.
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
Murray.
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 2010. augusztus 24., 20:24:39 pm » |
|
Szívesen meghallgatnám a When The Wild Wind Blows dalt Blaze előadásában...  egyik nap ahogy hallgattam pont ezt a számot, arra figyeltem fel, hogy számomra hasonlít, emlékeztet a Blaze-es korszakra ez a szám, a felépítése, a riffek, de legfőképpen az introriff  és ugyanezt gondoltam h szívesen meghallgatnám én is Bayley előadásában 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 2010. augusztus 24., 20:40:34 pm » |
|
egyik nap ahogy hallgattam pont ezt a számot, arra figyeltem fel, hogy számomra hasonlít, emlékeztet a Blaze-es korszakra ez a szám, a felépítése, a riffek, de legfőképpen az introriff  és ugyanezt gondoltam h szívesen meghallgatnám én is Bayley előadásában  Ugye? Az intro alatt rendesen befigyel az X Factor feeling  Ha mondjuk valamilyen csöndesebb gitározással vinnék onnan tovább, én is simán el tudnám képzelni Blaze-zel!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 24., 20:57:51 pm írta MailMan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 2010. augusztus 24., 20:56:09 pm » |
|
Ez nagyon érdekes téma! Tényleg olyan mintha a Blaze-es korszakot idézné! Most direkt meghallgattam és valóban olyan, ahogy írtátok is!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Murray.
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
Murray.
|
 |
« Válasz #345 Dátum: 2010. augusztus 26., 00:23:35 am » |
|
 emlékszem még régen volt arról szó h a brave new world albumon vannak oylan számok amit még a blaze-es korszakban íródtak. kíváncsi lennék azokra is 
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor
Új Tag

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #346 Dátum: 2010. augusztus 26., 02:00:23 am » |
|
 emlékszem még régen volt arról szó h a brave new world albumon vannak oylan számok amit még a blaze-es korszakban íródtak. kíváncsi lennék azokra is  Igen azt hiszem a Dream of Mirrors, amiről lehetett ilyesmit hallani, hogy a Blaze érában íródott, ha jól tudom! Legalábbis én csak erről hallottam!
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 26., 02:02:04 am írta Viktor »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eihort
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #347 Dátum: 2010. augusztus 29., 10:04:39 am » |
|
Blaze-hírek: http://www.blazebayley.net/main.htmRöviden: startol a Promise And Terror Tour második fordulója, új dalokkal a setlistben (pl. The Truth Is One). Januárban rögzítenek egy fellépést Dél-Amerikában, ami áprilisban fog megjelenni, és eddig még nem hallott dalok is lesznek rajta.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #348 Dátum: 2010. augusztus 29., 13:29:48 pm » |
|
Már élőben soha nem hallott  A Truth is One-ról van szó, melyet a rögzítés óta nem játszottak.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eihort
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #349 Dátum: 2010. augusztus 29., 15:51:14 pm » |
|
Persze! Egyébként szerintem az érintett szám az egyik leggyengébb eresztése Blaze-nek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #350 Dátum: 2010. augusztus 29., 15:52:31 pm » |
|
Igaz, mondjuk élőben azok a dalai is tetszettek, amiket a lemezen nem éreztem olyan erősnek.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eihort
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #351 Dátum: 2010. augusztus 30., 08:58:04 am » |
|
Én amit nagyon hiányolok a setlistből, az az új albumról a God Of Speed. Bár néhány helyen ezt is játszották. Az új túrán egyébként szerintem elő fog kerülni. Már "csak" az kellene, hogy megint jöjjenek hozzánk is.
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #352 Dátum: 2010. augusztus 30., 12:16:55 pm » |
|
Sőt, valahol még az 1633-at is tolták! Azt nagyon szívesen meghallgatnám  Igazából egy 1633-God of Speed-City of Bones triumvirátus mindent vinne, az az albumon is tarol! (nem tudom észrevetted-e, Maratonos koncerten a Letting Go of the World-del soundcheck-eltek  ) És persze jöjjenek ide! Írni kéne egy-két szervezőnek, hogy ugyan hozzák már el... azért a júliusi koncertje elég nagy siker volt szerintem  Amúgy a Faceless-t nem nagyon kedveltem az új lemezről, de mióta hallottam élőben, egészen megszerettem (különösen az ó-ó-zós rész miatt a refrénben).
|
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 2010. augusztus 30., 12:19:00 pm írta MailMan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Eihort
Új Tag

Nem elérhető
|
 |
« Válasz #353 Dátum: 2010. augusztus 30., 14:35:25 pm » |
|
Érdekes, nekem meg pont a Faceless az egyik kedvencem. Az 1633-God of Speed-City of Bones triumvirátusból meg messze a God Of Speed a legjobb, a másik kettő nekem annyira nem tetszik (tudom, mindenki másnak meg igen). Igazából én a Promise And Terrort kicsit gyengébbnek tartom a The Man...-nél, azon 2 dalt leszámítva csak hatalmas nóták voltak! A másik meg amit kár, hogy hanyagolnak, a Born As A Stranger! Ez Blaze szólómunkásságának az egyik legnagyobb dala. Egyébként ezt szerintem tuti előkapják az új turnén. Sajnos a Rockmaratonon nem tudtam ott lenni  , ezért is szeretném nagyon, ha jönne újra Magyarországra. Amúgy fent van a neten két bootleg koncertfelvétel is az utóbbi időből (mindkettő Sao Pauolo-ban készült), egész jó a minőségük, érdemes megnézni. Az egyiken 21 dalt játszanak el! Érdekes, hogy a The Edge Of Darkness előtt van egy bejátszás, gyanítom egy vietnámos filmből, nagyon hangulatos. (Bár ez talán már a The Night Thar Would Not Die-on is rajta volt)
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MailMan
Hetedik fiú hetedik fia
Core Team

Nem elérhető
Nem: 
|
 |
« Válasz #354 Dátum: 2010. augusztus 30., 16:06:33 pm » |
|
Ja, az az Apokalipszis mostból van bejátszva, az ihlette a dalt. Nagy kár, hogy nem láttad, hatalmas buli volt!
|
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|